Τρόποι Αποστολής  

Όλες οι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) στο χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.klikare.com, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός Ελλάδας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.  Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως “ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ” από την εταιρεία ταχυμεταφορών, η παράδοση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιείται  σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης είτε στο χώρο σας είτε σε κάποιο κατάστημα της ACS.

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, σε διάστημα 5 ημέρων από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα κουριερ θα πρέπει:

1) Να την έχετε αποδεχθεί – στην περίπτωση αποστολής της στον χώρο σας

 ή

2) Να την έχετε παραλάβει (αυτοπροσώπος) από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας κουριερ.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή της παραγγελίας από εσάς, εντός 5 ημερών, θα ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας και θα επιστρέφεται άμεσα πίσω στην εταιρεία μας.

Με την ολοκλήρωση της παραλαβής της παραγγελίας σας από την ACS, θα πρέπει να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε προσεκτικά το προϊόν. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπασίματα στα μέρη του, θα πρέπει να μας ενημερώσετε την ίδια ημέρα αποστέλλοντας e-mail (order@klikare.com) ή καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (210 5315762) και την τοπική ACS, δηλώνοντας ότι παρελήφθη με ζημιά ώστε να ενημερωθείτε για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η παραλαβή του δέματος -με τα εκάστοτε προϊόντα- από την μεταφορική θα πρέπει να γίνεται πάντα στην αρχική της εργοστασιακή συσκευασία μαζί με όλα τα παρελκόμενα (απόδειξη, υλικά συσκευασίας κλπ).

Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζουμε πως η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία και ενημέρωση μας.

Mετά την παρέλευση της παραπάνω αναφερόμενης προθεσμίας ΔΕΝ θα αποδεχθούμε καμιά ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που έχουν προκύψει.

Χρεώσεις Αποστολών

Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

– Τα ελάχιστα μεταφορικά μας είναι 3,50€ για αποστολές έως 2kg. Προσοχή! Τα ελάχιστα μεταφορικά δεν ισχύουν για βαριά αντικείμενα ή για αντικείμενα με μεγάλο ογκομετρικό βάρος.

– Από 2kg και πάνω οι χρεώσεις θα διαφοροποιούνται ανάλογα με τον Τ.Κ. (χερσαίων περιοχών, δυσπρόσιτων περιοχών και νησιών), καθώς και από το αντίστοιχο ογκομετρικό βάρος των προϊόντων.

– Παρακαλούμε πολύ σε περίπτωση που το προϊόν/προϊόντα που σκοπεύετε να αγοράσετε έχουν μεγάλο φυσικό ή ογκομετρικό βάρος (άνω των 2kg) πριν από την παραγγελία να επικοινωνήσετε πρώτα με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο 2105315762, ώστε να αλλάξουμε την επιλογή της παράδοσης από ACS κούριερ σε Μεταφορική -εξασφαλίζοντας έτσι φθηνότερα μεταφορικά για εσάς- και να σας ενημερώσουμε για το τελικό ποσό που θα συμψηφίσουμε στο ποσό της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάθε παραγγελία που αποστέλλεται με Μεταφορική θα πρέπει να προεξοφλείται εξολοκλήρου! Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ! (Εξόφληση μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης ή Χρεωστικής/Πιστωτικής Κάρτας)

– Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,50€.

Παραλαβή Προϊόντων από το Κατάστημα

Ο αγοραστής έχει, επίσης τη δυνατότητα, αφού πραγματοποιήσει την παραγγελία του, να την παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημά μας, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο. Το κατάστημα βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τη στάση του μετρό στο Αιγάλεω, γεγονός που προσφέρει άμεση πρόσβαση στον αγοραστή.